Na jaře zdobívají koberce lístků a drobných bílých kvítků medvědího česneku lužní lesy. Údajně získal své jméno podle toho, jak jeho cibulky chutnají medvědům, kteří je vyhrabávají ze země. Nám chutná taky! Kromě příjemně česnekové chuti má i spoustu blahodárných účinků.
Suroviny
Na 10 kousků
Suroviny
Na 10 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1551 kcal
- Bílkoviny 84 g
- Sacharidy 155 g
- Tuky 62 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!