Na tuto studenou zeleninovou polévku původem ze Španělska má snad každá jižanská rodina svůj recept. Základ ale zůstává, a tím je čerstvá zelenina, nejlépe z vlastní zahrádky. Klíčem k úspěchu jsou hlavně chutná, pěkně vyzrálá rajčata.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 199.75 kcal
- Bílkoviny 1.75 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 10.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/8
Srpen 2005