Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,7 (258x)
11. 1. 2019
Gazpacho


Snadné
> 60 min
2,7 (258x)

Na tuto studenou zeleninovou polévku původem ze Španělska má snad každá jižanská rodina svůj recept. Základ ale zůstává, a tím je čerstvá zelenina, nejlépe z vlastní zahrádky. Klíčem k úspěchu jsou hlavně chutná, pěkně vyzrálá rajčata.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 199.75 kcal
  • Bílkoviny 1.75 g
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(258 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005