Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (42x)
18. 7. 2014
Hovězí na houbách


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (42x)

Úžasný způsob, jak si pochutnat na zmražených houbách! Pokud máte kamna s troubou, dejte vše do římského hrnce a nechte ho pracovat za vás.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 402 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 27.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa? Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články

Trhané maso

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso

Nízká teplota, hluboký pekáč se spoustou šťávy nebo vína a dostatek času. Tahle trojkombinace je zárukou úspěchu. Jaké hovězí se do pekáče hodí nejvíce a jak ho nejlépe připravit? Tyto vypečené tipy a triky se dozvíte v článku. Kromě toho máte k dispozici spoustu receptů, podle kterých můžete šťavnaté hovězí maso připravit!