Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,1 (19x)
11. 10. 2017
Makový pudink
Apetit
Makový pudink
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,1 (19x)

Mák nás nikdy neomrzí, a tak pro něj hledáme nová a nová uplatnění. Tentokrát jsme s ním uvařili pudink – křupající zrníčka v jemném krému jsou prostě božská! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1809 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 122 g
  • Tuky 110 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

mleko

Semínková rostlinná (ne)mléka a jak si je připravit

Jaké jsou alternativy mléka a mléčných výrobků? Čím si můžete zjemnit kávu, když mléko nechcete nebo nemůžete pít? Pojďme se jim podívat na (ne)mléčný zoubek. Dnes se zaměříme na nápoje vyráběné ze semínek. Recept zůstává stejný jako u těch z ořechů. Připravíte si sezamové, slunečnicové, konopné, lněné nebo makové ‚veganské mléko‘?