< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne
< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,4
Chilli con carne
< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem
< 60 min
4,2
Ďábelské topinky
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami
< 50 min
4,5
Musaka s cuketou
< 25 min
3,5
Mexické fazole s mletým masem
> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú
< 75 min
4,0
Špagety s rajčatovou omáčkou & masovými koulemi
< 60 min
4,4
Knedlíčky gyoza neboli potstickers
< 60 min
4,0
Špagety po boloňsku, jak je ještě neznáte
< 60 min
4,2
Pikantní masové kuličky
< 25 min
4,4
Hovězí burritos
< 45 min
4,4
Bibimbap
< 60 min
4,8
Plněné cukety
< 45 min
3,6
Čevabčiči
< 60 min
4,1
Rýže z trouby s mletým masem
< 50 min
4,1
Masová pomazánka
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem