Recepty s mletým hovězím masem
Mleté hovězí má mnoho výhod. Je lahodné, rychle se připravuje, je velmi tvárné a k jeho výrobě je možné použít i maso, které by jinak bylo obtížné rozžvýkat nebo by se muselo vykrájet. Všechny části masa, jako jsou kolagenní částice a vrstvy tuku mletému masu jen přidávají na chuti. Proto je nejchutnější hovězí přední. Skvěle se hodí pro přípravu hamburgerů, masových koulí a kuliček, zapékaných jídel a do omáček.
...
- Z mletého hovězího připravíte skvělé lasagne, musaku nebo chili con carne.
- Koule z mletého masa v rajčatové omáčce patří mezi hvězdy obědů a večeří po celém světě.
- Dokonalý burger je zvrchu opečený, uvnitř šťavnatý a obklopuje ho čerstvá houska opečená dokřupava.
- Gulášová polévka s mletým hovězím platí za dokonalou přesnídávku.
- Mleté hovězí se používá i v receptech na kofty nebo karbanátky.
Celý popis