Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4.4/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

česnek sušený
pepř bílý
sůl
olivový olej
vinný ocet bílý

Postup

1

Nahrubo nastrouhaná salátová okurka pokojové teploty, vymačkat přebytečnou šťávu. Smíchat s jogurtem. Přidat sušený česnek dle chuti, ale tzatziki by nemělo být silně česnekové.

2

Nechám stát cca 10 min., česnek rozvine svoji chuť.

3

Vmíchám špetku bílého pepře, 1 lžičku olivového oleje, 1 - 1 1/2 lžíce vinného octa, 1 lžičku kopu a dle chuti dosolím.

4

Nechám vychladit. podávám s bílým pečivem. Nejlepší s francouzskou bagetou, nebo opečeným toastovým chlebem. Tzatziky by nemělo být tekuté, lehce roztíratelné.

Foto:Pexels.com

Autor: kotrmon

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč