Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (6x)
31. 10. 2011
Vepřový jazyk s křupavými bramborami a brokolicí


Snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Nejdřív jsme ho radikálně odmítali, a pak se ho nemohli nabažit. Šéfkuchař Josef Rychtr nás naučil vařit a jíst vepřový jazyk. Věřte, je to fantastická lahůdka! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na přílohu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2232.5 kcal
  • Bílkoviny 62.25 g
  • Sacharidy 220.75 g
  • Tuky 85.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/11

Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!