Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,5 (39x)
20. 2. 2019
Hovězí jazyk po pekingsku
Apetit
Hovězí jazyk po pekingsku
Apetit


Snadné
> 120 min
4,5 (39x)

Předkrm ve stylu retro jsme zařadili na popud naší produkční Míši Englišové. Hovězí jazyk po pekingsku jsme připravili podle receptu z kuchařky Miroslava Tomaníka a Rudolfa Skřivana ‚Čínská kuchyně z roku 1983‘, s přihlédnutím k ručně zapsanému receptu Míšina tchána. V knize je recept na jazyk vepřový, my jsme se ale přiklonili k hovězímu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na nálev

Na dokončení a k podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 995 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 138 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Marilyn_and_livers.jpg

V čem Marilyn Monroe předběhla svou dobu? Proč snídala vajíčka v mléce? A kterou zeleninu si nemohla odpustit?

Marilyn Monroe – hvězda filmu Někdo to rád horké a bohyně stříbrného plátna milovala jídlo i vaření. Psala vlastní recepty, které připravovala stále dokola, aby je vypilovala k dokonalosti. Jaký byl její jídelníček? Jedinečný a netypický! A většinu jídel si vařila opravdu sama, přestože si mohla dopřát vlastního kuchaře nebo večeře v restauracích.