Předkrm ve stylu retro jsme zařadili na popud naší produkční Míši Englišové. Hovězí jazyk po pekingsku jsme připravili podle receptu z kuchařky Miroslava Tomaníka a Rudolfa Skřivana ‚Čínská kuchyně z roku 1983‘, s přihlédnutím k ručně zapsanému receptu Míšina tchána. V knize je recept na jazyk vepřový, my jsme se ale přiklonili k hovězímu.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na nálev
Na dokončení a k podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 995 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 138 g
- Tuky 23 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.