Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Upečte si maso… pomalu

Upečte si maso… pomalu

Vůně pečícího se masa dokáže přilákat do kuchyně každého. Vyzkoušejte s námi recepty na pomalé pečení masa! Zvládne je úplně každý, a když při tom dodržíte pár základních pravidel, bude vaše maso prostě božské!
15. 2. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Ostrý nůž, maso od dobrého řezníka, velký pekáč, správné načasování a trpělivost. Nic víc k domácímu pečení masa potřebovat nebudete! Během pečení maso zásadně nepropichujte vidličkou nebo vidlicí. Ani když ho obracíte, a už vůbec ne proto, abyste zjistili, zda je měkké. Z masa by totiž vytekla šťáva a vy byste sice získali výtečný sos nebo omáčku, ale špatnou pečeni. Maso podlijte vodou nebo vývarem jen tolik, aby se peklo, ale nedusilo. Vyžaduje-li to recept, maso před pečením osmahněte, ale velmi zprudka, aby se rychle zatáhlo. Mějte také na paměti, že délku pečení ovlivňuje i to, zda je maso ze starého, nebo mladého zvířete, je-li libové, či tučné, i to, zda je, nebo není odleželé.

Pomalu pečené maso chutná jako od babičky! Zatímco ona strčila maso do trouby v kamnech a šla na pole, vy můžete dlouhé hodiny nasávat úžasnou vůni a pak si vychutnat famózní chuť, které se nic nevyrovná.

Fotogalerie: Upečte si maso… pomalu

REKLAMA

Přidat komentář