0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří: asijské polévky

polévka pho
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Některé vás rozpálí, jiné si můžete bez obav dát i k snídani po náročné noci.

Asijské polévky jsou plné netradičních barev a chutí. Ať už si vyberete indickou, japonskou, thajskou nebo čínskou, zaručeně si pochutnáte. Pokud nechcete dělat polévku čistě vegetariánskou, bude se vám jako základ pro mnohé z nich hodit domácí drůbeží vývar. Připravíte ho snadno: nejprve v troubě dozlatova opečte kuřecí skelet, 1 cibuli, 1 mrkev, 1 petržel, ¼ malého celeru a kousek pórku.

Přendejte do hrnce, přidejte bobkový list, po 5 kuličkách černého pepře a nového koření, ½ svazku hladkolisté petrželky a zalijte 2 litry studené vody. Přiveďte k varu a ztlumte. Na velmi mírném ohni vařte 2–4 hodiny. Občas seberte pěnu. Nakonec přeceďte přes hustý cedník.

5× asijská polévka:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč