Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby artyčoky neztmavly

artyčoky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Artyčoky jsou citlivé na působení vzduchu.

Jejich odříznuté spodní části nebo konce dna ihned po očištění pokapejte několika kapkami citronové šťávy (nebo octa) nebo potřete rozkrojeným citronem. Na odříznutý spodek se také  přivazuje kolečko citronu.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....