Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby ovoce neklesalo

jahodový koláč na plech s čajem a čerstvými jahodami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete vylepšit těsto na bábovku, dort nebo koláč kousky ovoce nebo ořechy? Někdy se ale stává, že ovoce či kousky ošíčků klesnou až na dno koláče. Víme, jak tomu zabránit. 

Postarejte se, aby všechno neskončilo na dně formy. Kousky ovoce obalte v mouce a přebytečnou oklepejte. Ořechy prohřejte v troubě a pak je rovněž poprašte moukou. Pro maximální efekt vlijte do formy polovinu těsta, posypte ji polovinou ovoce či ořechů, pak dolijte zbývající těsto a navrch nasypte zbylé ovoce/ořechy.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč