0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dezert na neděli: křehký koláč

krehke testo
ZDROJ: Priscilla Du Preez/Unsplash
sdílet:

Jedno těsto, nekonečně mnoho náplní, nespočet chutí!

Když se naučíte základní křehké těsto, budete umět spoustu různých koláčů a dezertů.

  • Můžete ho po francouzském vzoru zapékat se žloutkovým krémem.
  • Nebo ho upéct pěkně dozlatova a pak naplnit ovocem a zalít želatinou.
  • Křehké těsto můžete použít i v mnoha receptech, které jinak využívají těsto listové.

Inspirujte se následujícími dezerty!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč