0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby polévka nezkysla

hustá polévka s luštěninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Dobrou polévku je potřeba uchovat tak, aby ste se z ní mohli těšit i další den... 

 

Než uložíte jakoukoli polévku do chladničky, dejte jí čas, aby důkladně pozvolna vychladla. Pokličku nechte poodklopenou – teplo a vlhko totiž vytvářejí ideální podmínky pro kvašení.

Související články

Jarní polévka 6x jinak
  • Tipy a triky

Jarní polévka 6x jinak

S odvahou zkombinujte suroviny, ze kterých byste polévku obvykle nevařili. Naše nápady na jarní vaření vás okouzlí. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit