Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování: 3 jednoduché marinády

marináda
ZDROJ: Flickr.com, Joël Kwan
sdílet:

Naložte maso do fantastických marinád, které nás naučil břevnovský řezník František Kšána.

Následující recepty se vám budou hodit nejen při letním grilování. Marinády dodají masu chuť a také ho změkčí.

Tipy & triky

Nebojte se jakkoli experimentovat. Marináda se dá vyladit velmi osobitě, a tak vedle sebe můžete bez obav dát lžíci medu s hořčicí, cukr s křenem, chilli i bylinky s octem.

Marinádu nemíchejte v kovových nádobách, ztrácela by chuť. Vždy je lepší mísa skleněná, porcelánová či plastová nebo mikrotenové sáčky či plastová uzavíratelná krabička.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...