Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování: 3 jednoduché marinády

marináda
ZDROJ: Flickr.com, Joël Kwan
sdílet:

Naložte maso do fantastických marinád, které nás naučil břevnovský řezník František Kšána.

Následující recepty se vám budou hodit nejen při letním grilování. Marinády dodají masu chuť a také ho změkčí.

Tipy & triky

Nebojte se jakkoli experimentovat. Marináda se dá vyladit velmi osobitě, a tak vedle sebe můžete bez obav dát lžíci medu s hořčicí, cukr s křenem, chilli i bylinky s octem.

Marinádu nemíchejte v kovových nádobách, ztrácela by chuť. Vždy je lepší mísa skleněná, porcelánová či plastová nebo mikrotenové sáčky či plastová uzavíratelná krabička.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...