0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit kvásek na vánočku

kvasek
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Rychlá příprava kvásku na dokonale nadýchanou vánočku.

 

Droždí smíchejte se lžičkou cukru na tekutou kaši. Přisypte lžíci mouky, zalijte asi 100 ml vlažného mléka, zakryjte utěrkou (klidně i papírovou) a nechte při pokojové teplotě deset minut vzejít.

Související články

Droždí versus kvásek: pečte jako profesionál
  • Tipy a triky

Droždí versus kvásek: pečte jako profesionál

Je lepší péct pečivo z kvásku nebo z droždí? V čem se liší a proč se vyplatí mít doma vlastní kvas? Podělíme se s vámi o výhody i úskalí droždí a kvásku. Jednotlivé metody kypření těsta porovnáme a přidáme tipy na přípravu nejlepšího...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit