„Snídani na Štědrý den si bez kynuté vánočky od mojí maminky neumím představit. Nejraději ji mám štědře namazanou máslem a trochou domácího džemu. Zapíjím kakaem,“ říká o nejoblíbenější části Štědrého dne šéfredaktorka Lucka Králová. I proto je nadýchaná vánočka podle jejího rodinného receptu stálicí v našem vánočním menu.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 5039 kcal
- Bílkoviny 150 g
- Sacharidy 523 g
- Tuky 249 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/12
Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu