0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak rozmačkat rajčata a neohodit půlku kuchyně

Jak rozmačkat rajčata a neohodit půlku kuchyně
sdílet:

Hodně receptů, zvláště těch italských, má mezi ingrediencemi uvedena loupaná rajčata v konzervě. Ty se ale do jídla většinou nepřidávají celá, ale pokrájená či rozmačkaná. Na krájení nic není, ovšem rozmačkat rajčata, aniž byste vymalovali kuchyň načerveno, může být oříšek. Víme, co s tím.

Jde o opravdu jednoduchý trik – rajčata, která mačkáte, musejí být zcela ponořená. Vylijte tedy obsah konzervy do menší misky tak, aby rajče, které se chystáte rozmáčknout, bylo zcela pod šťávou. Při mačkání totiž nemá tekutina uvnitř rajčete dostatečnou sílu na to, aby překonala hladinu a vystříkla ven. Cákanců na zdech či zástěře se tak nemusíte bát.
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč