Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (11x)
24. 3. 2016
Ryba na pórku
Apetit
Ryba na pórku
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (11x)

Myslím si, že kvalitní rybě nejvíc sluší klasické a jednoduché recepty. Když ji naplníte bylinami, jejich vůně při pečení stejnoměrně ,prosákne‘ do masa. Byliny můžete obměňovat – podle sezony, ale i chuti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 596 kcal
  • Bílkoviny 56.5 g
  • Sacharidy 17.75 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005