0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit fazole bez namáčení

bílé, červená a oranžové fazole
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Nemůžete čekat, až fazole přes noc nabobtnají?

Sušené fazole přeberte, dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a 10 minut povařte. Stáhněte z plamene, přiklopte a nechte 2 hodiny stát, pak fazole slijte a uvařte podle receptu. Fazole vždy solte až na konci vaření, jinak zůstanou tuhé.

Související články

Kouzelné fazole: Jaké znáte druhy a proč je jíst?
  • Zajímavosti

Kouzelné fazole: Jaké znáte druhy a proč je jíst?

Ač by se to nezdálo, nenajdeme univerzálnější a výhodnější surovinu, než jsou právě fazole. Mají skvělé nutriční hodnoty, nespočet možností přípravy a zdravotních benefitů. Jejich zařazením na jídelníček získáte spousty výhod, a navíc si...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit