Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit fazole bez namáčení

bílé, červená a oranžové fazole
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Nemůžete čekat, až fazole přes noc nabobtnají?

Sušené fazole přeberte, dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a 10 minut povařte. Stáhněte z plamene, přiklopte a nechte 2 hodiny stát, pak fazole slijte a uvařte podle receptu. Fazole vždy solte až na konci vaření, jinak zůstanou tuhé.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...