Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zacházet s thajskou kari pastou

červené kari s krevetami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud chcete svému jídlu dodat exotický šmrnc, vsaďte na kari pastu. Ale pozor - pasty jsou opravdu silné. 

 

U thajských kari past se doporučuje před konzumací tepelná úprava. Ať používáte thajskou zelenou, červenou, žlutou nebo massaman kari pastu, vždycky ji nejprve nechte rozvinout na rozpáleném tuku. 

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři
  • Zajímavosti

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři

Kdysi rostl na polích jako obyčejný plevel, dnes je hvězdou salátových mís nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších evropských zemích. Polníček je jemný, křupavý a plný vitamínů. Jak z něj připravit salát, který si vás získá po prvním soustu?...