Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zacházet s thajskou kari pastou

červené kari s krevetami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud chcete svému jídlu dodat exotický šmrnc, vsaďte na kari pastu. Ale pozor - pasty jsou opravdu silné. 

 

U thajských kari past se doporučuje před konzumací tepelná úprava. Ať používáte thajskou zelenou, červenou, žlutou nebo massaman kari pastu, vždycky ji nejprve nechte rozvinout na rozpáleném tuku. 

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...