0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zachovat celeru barvu

celer
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zkuste náš trik, aby celer při vaření nepřišel o svou bělost.

 

Vařte ho s trochou citronové šťávy nebo octa. Nebo ho před vařením na chvíli ponořte do okyselené vody.

Související články

3 nej recepty s celerem
  • Tipy a triky

3 nej recepty s celerem

Výrazná celerová chuť a vůně může být pro někoho překážkou, ale my vám dokážeme, že je to přednost. S našimi recepty si celer zamilujete!...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit