Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zachovat celeru barvu

celer
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zkuste náš trik, aby celer při vaření nepřišel o svou bělost.

 

Vařte ho s trochou citronové šťávy nebo octa. Nebo ho před vařením na chvíli ponořte do okyselené vody.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?
  • Kvízy

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?

Pochutnáváte si celý advent na vaječném koňaku, od dětí loudíte kousek trdelníku, nemůžete se dočkat silvestrovských chlebíčků a vaším guilty pleasure je krevetový koktejl? Jak vám rozumíme! A pokud si navíc nemůžete pomoct a v každé...
AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...