Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejjednodušší karamel

karamel
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Karamel se může hodit buď ke slazení teplých nápojů, nebo z něj můžete připravit efektní zdobení na dorty a koláče. Vyrobit ho nedá příliš mnoho práce, je však zapotřebí velké opatrnosti. Horký cukr přesahuje 100°C a dovede ošklivě popálit.

  1. V misce smíchejte 4 lžíce vody do 150 g cukru krystal a zahřívejte v mikrovlnce čtyři až pět minut na vysoký výkon (850 wattů).
  2. Pomocí utěrky nebo chňapky misku vyjměte a nechte stát, dokud hmota nezchladne.
     

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč