Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pětkrát sytá polévka

dýňová polévka se smetanou
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:
Polévka nemusí být jen nezbytnou předehrou k hlavnímu chodu. Pokud zvolíte ty správné suroviny, zažene hlad a uspokojí všechny chutě. Nechte se přesvědčit našimi recepty na vydatné polévky. 

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...