0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9 / 5. Počet hodnocení: 42
Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1467 kcal
Bílkoviny 73 g
Sacharidy 101 g
Tuky 72 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Této husté polévky si k obědu uvařte rovnou celý kotel. Nakrájejte k ní čerstvý kmínový chleba - a na druhý chod se vás nikdo ptát nebude.

Suroviny

cibule červená 1 ks
na plátky
česnek 4 stroužky
nasekané
olivový olej 2 PL
chilli sušené 0.5 ČL
mleté
paprika červená 1 ks
na nudličky
chorizo 1 ks
na plátky
paprika sladká 1 PL
nejlépe uzená
rajče 8 ks
na kostičky
vývar kuřecí 800 ml
400 g
konzerva fazolí borlotti lze nahradit jinými flekatými fazolemi, scezené, propláchnuté
kuře uzené 200 g
na kousky velikosti sousta
sůl
2 PL
zelená petrželka sekaná
chleba
k podávání
1 V hrnci na oleji opékejte cibuli a česnek asi 3–5 minut doměkka. Přidejte chilli, papriku a míchejte další minutu, pak vsyp te chorizo a po dvou minutách ještě mletou papriku. Tu už jen krátce zamíchejte a přidejte rajčata a drůbeží vývar. Přiveďte k varu a stáhněte plamen na minimum.

2 Vmíchejte fazole, kuře a vařte 15–20 minut, až začne houstnout. Osolte, pokud je to potřeba, a vmíchejte petrželku. Podávejte s chlebem.

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit