0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Těsto dopředu

vyválené těsto na koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chystáte se péct sušenky nebo cukroví z podobného těsta?

 

Většina z nich vydrží v lednici zabalená do fólie dva až tři dny, v mrazáku i čtyři týdny. V každém případě těsto důkladně zabalte do plastové fólie. Až budete chtít péct, dejte mu čas a rozmrazujte v lednici, ne na pultě.

 

Související články

Jak na nejlepší ovocný koláč?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta. ...
Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!
  • Suroviny

Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!

Jablka nemusejí skončit vždycky jenom ve štrúdlu. Ač je tento moučník ověřená a chutná klasika, zkuste jednou jablka v některém z vyhlášených světových jablečných koláčů. Slibujeme, že nebudete litovat.  ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit