Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Těsto dopředu

vyválené těsto na koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chystáte se péct sušenky nebo cukroví z podobného těsta?

 

Většina z nich vydrží v lednici zabalená do fólie dva až tři dny, v mrazáku i čtyři týdny. V každém případě těsto důkladně zabalte do plastové fólie. Až budete chtít péct, dejte mu čas a rozmrazujte v lednici, ne na pultě.

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...