Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Top 10 receptů z časopisu Apetit

Slavnostní dort chiffon s limetkou, zázvorem a kokosem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Apetit slaví sté vydání. Představujeme vám nejoblíbenější recepty, které vyšly v uplynulé stovce čísel. Redakce je vybrala na základě spousty nadšených reakcí čtenářů. Věřte nám, stojí za ochutnání!

  1. Nejlepší čokoládový dort je prostě bezkonkurenční. Hříšná čokoláda uvnitř i na povrchu.
  2. Božské kynuté buchty chutnají jako od babičky. Tuhle absolutní klasiku se musíte naučit i vy.
  3. Salát Caesar jsme pro vás připravili podle receptu nesmlouvavého šéfa Zdeňka Pohlreicha. Pěkně poctivě a podle původního receptu, s římským salátem a ančovičkovou zálivkou.
  4. Pomalu pečená kachna vás dostane na kolena. Se zlatavou a křupavou kůrčičkou ozdobí nejen sváteční stůl.
  5. Chilli con carne jsme v našem receptu obohatili o čtvereček čokolády, která jídlo promění v gurmánský zážitek. Skvělý tip na pálivou texaskou specialitu pro partu kamarádů.
  6. Tvarohová bábovka vydrží vláčná několik dnů. To ale s největší pravděpodobností asi vůbec neotestujete… Kombinace tvarohu a citronové vůně je geniální.
  7. Karbanátky dědy Bohouše se staly nedílnou součástí našich víkendových obědů. Jiné karbanátky už neděláme. Přidejte je do svého výběru těch nejlepších rodinných receptů i vy.
  8. Špagety aglio e olio s krevetami máte uvařené během chvilky. Lehce pikantní italské těstoviny nezklamou hlavně v létě. Pokud vám mořské plody nejsou sympatické, vyzkoušejte recept minimalistický.
  9. Vichyssoise osvěží v horkých dnech. Chlazená francouzská specialita se stala naší láskou na první ochutnání. Bude i vaší?
  10. Božský svatební dort nepotřebuje komentář. Na obálce Apetitu se objevil v květnu 2006 a do jeho přípravy se pustila spousta z vás. Záplava svatebních fotografií nás překvapila a potěšila. Výjimečný dort pro výjimečnou příležitost.

Všechny recepty najdete také v červencovém vydání časopisu Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín