Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vůně rozmarýnu

rozmarýn
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pozor na rozmarýn, je velmi výrazný. Raději s ním šetřete.

Většinou se používá při pečení různých druhů masa, ale i do těst na placky, chleby apod. i do koláčů a zeleninových jídel – třeba grilované zeleniny. Pokrm se jen jemně ovoní, pokud při rožnění hodíte snítky rozmarýnu na dřevěné uhlí. Rozmarýn tvoří úžasnou dvojici s česnekem, ale nasekejte ho velice nadrobno.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč