0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pikantní klobásky

Pikantní klobásky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pikantní klobásky

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3066 kcal
Bílkoviny 131 g
Sacharidy 14 g
Tuky 273 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonalé k těstovinám i s plátkem křupavého chleba.

Suroviny

klobása 8 ks
rajče 250 g
nejlépe třesňová
chilli paprička špetka
drcená
zakysaná smetana 4 PL
petrželka 1 hrst
sůl
pepř

Postup

1

Klobásky rozkrájejte na menší kousky. Čtvrt hodiny je opékejte na pánvi, pak případně slijte přebytečný tuk.

2

Do pánve vsypte rajčata, nakrájená na čtvrtinky, promíchejte a po dvou až třech minutách poprašte chilli papričkami.

3

Po půl minutě přimíchejte zakysanou smetanu a za občasného promíchání všechno dvě minuty povařte. Osolte, opepřete a vmíchejte nasekanou petrželku.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

Anonym

Nabízím vám jednoduchou úpravu tohoto jídla pro malé strávníky: chilli nahradíme jemným kečupem...

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit