< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty
< 45 min
4,5
Šunkofleky se slaninou
< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka
< 60 min
4,2
Šunkofleky
< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami
< 60 min
4,6
Velikonoční nádivka s kopřivami (hlavička)
> 60 min
3,9
Zelný závin s uzeným masem
24receptů
< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami
< 50 min
4,1
Kontrabáš
< 60 min
3,8
Špenátová žemlovka s uzeným masem
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 60 min
4,3
Maďarský ,šoulet‘
< 75 min
4,0
Bramboráky s uzeným masem
< 120 min
4,1
Vánoční zelňačka
> 60 min
4,0
Česneková omáčka s uzeným masem
< 75 min
5,0
Velikonoční nádivka s uzeným masem
> 60 min
4,2
Čočková polévka s uzeným
> 60 min
3,9
Slovenská zelňačka (kapustnica) se sušenými švestkami a klobásou
< 75 min
4,7
Velikonoční hlavička s uzeným masem
< 60 min
4,2
Muffiny s uzeným
> 60 min
4,2
Uzené s hrachovou kaší
< 60 min
4,4
Uzená krkovička na cibulce
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý