Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nejlepší cheesecake

Americká klasika je s námi už sto čtyřicet let. Do Česka dorazil cheesecake zhruba před lety 20 a stal se milovanou stálicí cukráren i domácností.

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší cheesecaky z archivu Apetitu. A protože jsme jich za léta, kdy časopis vychází, připravili v redakci nespočet, omezili jsme se tentokrát jen na cheesecaky pečené. Nepečeným se budeme věnovat příště.

Pokud vám nestačí recepty a chcete se podrobně dozvědět, co budete při přípravě cheesecaku potřebovat, jaké suroviny nakoupit, jak připravit korpus a náplň a jak diort co nejlépe upéct, přečtěte si první a druhý díl článku Jak upéct dokonalý cheesecake.

Jak upéct dokonalý cheesecake

Cheesecake nepatří mezi tradiční tuzemské dezerty, ale v srdci Čechů si za poslední léta vydobyl pevné místo. Poradíme...

Jak upéct dokonalý cheesecake: díl 2.

V první části článku jsme probrali, jaké suroviny se používají na cheesecake, aby byl korpus křehký a náplň dokonale...
REKLAMA

Přidat komentář