Suroviny
Sušenkový základ
sušenky
185
g
Lotus
třtinový cukr
1,5
ghí
85
g
skořice
1
Cheesecake vrstva
krémový sýr
750
g
třtinový cukr
100
g
vejce
3
ks
kondenzované mléko
200
g
vanilkový extrakt
2
sůl
špetka
kondenzované mléko
200
g
mléko
6
PL
Postup
1
Sušenky rozmixujeme, přidáme cukr, škoricu a máslo. Promíchame a dáme do vymazané (maslom) dortové formy (průměr 22cm). Zatlačíme pomoci skleničky do hladka a dáme péct na 13 min do vyhřáte trouby na 180 stupňov. Pak vybereme a necháme chvíli vychladnout.
2
Mezitím zmíchame philadelphiu s třtinovým cukrem. Potom přidáme salko, esenci a sůl. Nakonec vmíchame vejce.
3
Míchame do hladka. Vylijeme na sušenkový základ a dáme do trouby na 180 stupňů na 60 min.
4
Pak vypneme a otevřeme troubu a necháme 30 min vychladnout.
5
Nakonec v hrnku zohřejeme salko s mlíkem. Počkáme až trochu poleva vychladne a pak ji vylijeme na cheesecake.
6
Cheesecake dáme na noc do ledničky a další den zdobíme podle vlastní fantaze.