Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vytvarovat nejlepší karbanátky

karbanátek s bramborovým salátem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Karbanátky jsou klasika. Jak je ale připravit? 

 

Hmotu mačkejte pokud možno co nejmenší silou, aby byly karbanátky pěkně nadýchané. Až je dáte na pánev, ruce i obracečku pryč, namísto kýženého dotvarování byste z nich vymačkali šťávu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...