0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit na Prague Food Festivalu

Malinové makronky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Apetit bude s vámi i na tomto úžasném festivalu, který bude patřit špičkové gastronomii. U pokladen A a C vás hostesky přivítají Apetitem.

Čekání ve frontě u pokladen si můžete zkrátit koukáním na videa s oblíbenou Darinou Sieglovou a dalšími kuchaři Apetit.tv. Uvidíte i medailonky deseti šéfkuchařů, kteří na festivalu předvedou své umění.

Testování marmelád s Apetitem

V pátek 28. května ve 13 hodin si přijďte zkusit, jak probíhá testování marmelád. Jestli jste na sladké, neváhejte. Navíc neodejdete s prázdnou. Akce se koná na hlavním pódiu.

Food styling

Okoukat triky, jak se dělá food styling, přijďte v sobotu 29. května ve 14 hodin, opět na hlavní pódium.

Lodičky nechte doma

Připravte si pohodlnou obuv, praktický batůžek, do kterého se vejde deštník či pláštěnka, a pro jistotu náhradní příbor a vyrazte do zahrady gastronomických potěšení. Stejně jako loni dostanete zdarma praktické sedátko pro případ, že vás ze všeho ochutnávání přepadne únava.

Soutěž o vstupenky

S Apetitem máte možnost soutěžit o 50 vstupenek, hodnota jedné vstupenky je 400 Kč

 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit