Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (30x)
5. 6. 2017
Jahodová žemlovka


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (30x)

„Žemlovku jsem od dětství zbožňovala. Teď jsem ji trochu pozměnila a vylepšila jahodami a kokosem,“ napsala nám o svém oblíbeném jahodovém receptu čtenářka Martina Lancingerová.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na jahodovou pěnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4848 kcal
  • Bílkoviny 142 g
  • Sacharidy 752 g
  • Tuky 129 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/6

Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva

Související články

zemlovka_20122_0.jpeg

Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka: S naším videonávodem ji snadno připravíte i vy

Žemlovka s tvarohem nemůže zklamat snad nikdy, obzvlášť pokud je proložena vrstvou strouhaných šťavnatých jablek a voňavými rozinkami namočenými v rumu. A co teprve žemlovka s tvarohem podle receptu Romana Vaňka? Tu miluje celá redakce Apetitu! Opakovaně a nenápadně ji ochutnával každý, kdo byl poblíž. Přeměňte i vy starší pečivo v dokonalý sytý dezert či hlavní jídlo.