„Žemlovku jsem od dětství zbožňovala. Teď jsem ji trochu pozměnila a vylepšila jahodami a kokosem,“ napsala nám o svém oblíbeném jahodovém receptu čtenářka Martina Lancingerová.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na jahodovou pěnu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4848 kcal
- Bílkoviny 142 g
- Sacharidy 752 g
- Tuky 129 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/6
Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva