Dostupný
399 Kč
279 Kč
Oproti hutným perníčkům jsou lehké a nadýchané; brusinky jim dodávají báječně pikantní chuť. Zdobte podle vlastní fantazie, chuti a nálady.
1 Troubu předehřejte na 150, horkovzdušnou na 130 stupňů. Do sněhu zatřete cukr. Čokoládu, ořechy, kandované ovoce a brusinky smíchejte a spolu s moukou prosátou s práškem do pečiva je vmíchejte do ušlehaného sněhu.
2 Na vymazaný plech o rozměrech cca 20 x 30 cm vlijte těsto a čtvrt hodiny pečte.
3 Mezitím utřete polevu. Trochu jí oddělte a obarvěte ji potravinářským barvivem; bílou potírejte vychladlé řezy, nechte trochu zaschnout a potom ozdobte barevnou polevou.
Komentáře
Anonym
04.09.2007 14:12
Apetit 12/05