Makronky jsou oblíbené po celém světě, i když Francouzi k nim mají přeci jen o trochu blíže. Dvě mandlové skořápky nejčastěji spojuje ganache, nebo některá z ovocných náplní. Zvolit tu nejlepší náplň do makronek je skutečně velmi obtížné, ale tato malinová mezi naše favority rozhodně patří. Recept na makronky chce už trochu praxi v kuchyni, ale nebojte se vyzkoušet štěstí i jako začátečník.
Suroviny
na cca 35 makronek
Suroviny
na cca 35 makronek
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2630 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 254 g
- Tuky 160 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna