Naučte se indickou kuchyni

sdílet:
Pokud rádi chodíte do indických restaurací, možná už vás napadlo, jak si všechno to exotikou vonící jídlo připravit ve vlastní kuchyni. Proniknout do tajů indické kuchyně vám pomůže kurz vaření.

Kurzy vaření indické kuchyně nabízí pražská restaurace Chanchala. Vybrat si můžete ze tří druhů kurzů, které se liší délkou, cenou a připravovaným menu. Maximální počet účastníků jsou čtyři osoby, takže je zaručen individuální přístup. Pod vedením zkušených indických kuchařů se naučíte vařit exoticky znějící indické speciality, jako jsou samosa, pakora, dál, masala dosa nebo třeba samber chutney. Dozvíte se, jaké koření se v indické kuchyni používá a jak s ním správně zacházet. Sami si vyzkoušíte některé základní techniky a uvaříte chutné indické jídlo. Více informací na www.chanchala.cz

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit