0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se indickou kuchyni

Naučte se indickou kuchyni
sdílet:
Pokud rádi chodíte do indických restaurací, možná už vás napadlo, jak si všechno to exotikou vonící jídlo připravit ve vlastní kuchyni. Proniknout do tajů indické kuchyně vám pomůže kurz vaření.

Kurzy vaření indické kuchyně nabízí pražská restaurace Chanchala. Vybrat si můžete ze tří druhů kurzů, které se liší délkou, cenou a připravovaným menu. Maximální počet účastníků jsou čtyři osoby, takže je zaručen individuální přístup. Pod vedením zkušených indických kuchařů se naučíte vařit exoticky znějící indické speciality, jako jsou samosa, pakora, dál, masala dosa nebo třeba samber chutney. Dozvíte se, jaké koření se v indické kuchyni používá a jak s ním správně zacházet. Sami si vyzkoušíte některé základní techniky a uvaříte chutné indické jídlo. Více informací na www.chanchala.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit