Šťavnaté rozinky umí ozvláštnit každé jídlo, slané i sladké. Rýže využijete nejen jako přílohu, ale také jako předkrm nebo samostatný chod pro lehkou večeři. Vegetariánská rýže po indicku připravte jako rychlou večeři nebo jako lehký oběd během náročného dne.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 308 kcal
- Bílkoviny 7.75 g
- Sacharidy 60.25 g
- Tuky 4 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004