Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (17x)
14. 2. 2017
Vegetariánská rýže po indicku
Apetit
Vegetariánská rýže po indicku
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (17x)

Šťavnaté rozinky umí ozvláštnit každé jídlo, slané i sladké. Rýže využijete nejen jako přílohu, ale také jako předkrm nebo samostatný chod pro lehkou večeři. Vegetariánská rýže po indicku připravte jako rychlou večeři nebo jako lehký oběd během náročného dne.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 308 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 60.25 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vaříme pro zdraví: hnědá rýže Jak uvařit různé druhy rýže, aby byla vždy perfektní

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004