„Recept opsal kuchyněmilovný strýc v práci za dob, kdy tam bývalo času víc než nazbyt. Také proto se původní název nejspíš poněkud pokroutil. Koláč si oblíbila celá naše rodina, je totiž: a) nebezpečně dobrý, b) efektní pro návštěvy, c) velmi jednoduchý!“ napsala nám o svém receptu naše čtenářka Ester Brožová.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 536 kcal
- Bílkoviny 5.25 g
- Sacharidy 79 g
- Tuky 21.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008