Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (36x)
18. 7. 2014
Indické džaldí-džaldí
Apetit
Indické džaldí-džaldí
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (36x)

„Recept opsal kuchyněmilovný strýc v práci za dob, kdy tam bývalo času víc než nazbyt. Také proto se původní název nejspíš poněkud pokroutil. Koláč si oblíbila celá naše rodina, je totiž: a) nebezpečně dobrý, b) efektní pro návštěvy, c) velmi jednoduchý!“ napsala nám o svém receptu naše čtenářka Ester Brožová.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 536 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 21.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rozhovor s Michaelou Samant: Bez čeho se pravá indická kuchyně neobejde

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články