0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Říjnový Apetit láká na českou kuchyni

Říjnový Apetit láká na českou kuchyni
sdílet:
7 důvodů, proč musíte utíkat pro nový Apetit. Vychází v pátek 20. září.

1. Nejlepší segedín a moravský vrabec

Vašek Frič se tentokrát v seriále o mase pustil do vepřové plece a uvařil z ní dva poklady české kuchyně: segedínský guláš s houskovým knedlíkem a moravského vrabce se špenátem. Mňam nejen na víkend!

2. Nejmilovanější česká jídla naší redakce

Uspořádali jsme redakční party, při které jsme si pochutnávali na našich nejoblíbenějších českých jídlech. Můžete být při tom: připravte si stejnou hostinu podle našich receptů, mezi kterými nechybějí smažené vdolky ani jídlo z nejobyčejnějších – domácí chléb s tvarohovou pomazánkou a bylinkami.

3. Bábovka pro nedělní pohodu

Pečení bábovky provoní celý byt, při podávání vyčaruje úsměvy na tvářích vašich hostů a vám zařídí pochvalu. A to se vyplatí! V říjnovém Apetitu najdete šest bábovek, které jsme vyladili k dokonalosti. Náš tajný tip? Kynutá bábovka podle proslulé kuchařky Sandtnerové. Vláčná vydrží až dva týdny, ale tento pokus se zatím nikomu nepodařilo dotáhnout do konce.

4. Dokonalý králík

Ze starých kuchařek a sešitů po babičce jsme vybrali čtyři recepty s králičím masem, které vás přesvědčí, že chutnají i v 21. století. Ostatně kdo by odolal králíku na smetaně nebo králičím karbanátkům s jemnou bramborovou kaší?

5. Sekaná 4× jinak

Redaktorka Katka Švejdová pro vás má podrobný návod, jak dosáhnout dokonalého výsledku, a recepty, které nadchnou!

6. Sváteční oběd podle šéfkuchařů

Poprosili jsme naše oblíbené profesionály o vyladěné nedělní menu. Čeká vás inspirace první republikou, moderní oběd i hospodská klasika. Nezapomeňte si skočit pro pivo do džbánku!

7. Vše o kypřidlech

Bez kynutého těsta by neexistovala zásadní jídla české kuchyně. Chléb, koláče ani koblihy. Základní kypřicí prostředky představí redaktorka Stáňa Moravcová.

Bonus pro Slovensko

Slovenští čtenáři mají o důvod víc, proč si koupit říjnový Apetit. Nové vydání časopisu vychází i s nákupní taškou. Vybírat můžete ze dvou barev – svěží zelené nebo elegantní šedivé. Taška se dá prát a unese i těžký nákup. Máme to ozkoušeno!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč