Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Říjnový Apetit láká na českou kuchyni

Říjnový Apetit láká na českou kuchyni
sdílet:

7 důvodů, proč musíte utíkat pro nový Apetit. Vychází v pátek 20. září.

1. Nejlepší segedín a moravský vrabec

Vašek Frič se tentokrát v seriále o mase pustil do vepřové plece a uvařil z ní dva poklady české kuchyně: segedínský guláš s houskovým knedlíkem a moravského vrabce se špenátem. Mňam nejen na víkend!

2. Nejmilovanější česká jídla naší redakce

Uspořádali jsme redakční party, při které jsme si pochutnávali na našich nejoblíbenějších českých jídlech. Můžete být při tom: připravte si stejnou hostinu podle našich receptů, mezi kterými nechybějí smažené vdolky ani jídlo z nejobyčejnějších – domácí chléb s tvarohovou pomazánkou a bylinkami.

3. Bábovka pro nedělní pohodu

Pečení bábovky provoní celý byt, při podávání vyčaruje úsměvy na tvářích vašich hostů a vám zařídí pochvalu. A to se vyplatí! V říjnovém Apetitu najdete šest bábovek, které jsme vyladili k dokonalosti. Náš tajný tip? Kynutá bábovka podle proslulé kuchařky Sandtnerové. Vláčná vydrží až dva týdny, ale tento pokus se zatím nikomu nepodařilo dotáhnout do konce.

4. Dokonalý králík

Ze starých kuchařek a sešitů po babičce jsme vybrali čtyři recepty s králičím masem, které vás přesvědčí, že chutnají i v 21. století. Ostatně kdo by odolal králíku na smetaně nebo králičím karbanátkům s jemnou bramborovou kaší?

5. Sekaná 4× jinak

Redaktorka Katka Švejdová pro vás má podrobný návod, jak dosáhnout dokonalého výsledku, a recepty, které nadchnou!

6. Sváteční oběd podle šéfkuchařů

Poprosili jsme naše oblíbené profesionály o vyladěné nedělní menu. Čeká vás inspirace první republikou, moderní oběd i hospodská klasika. Nezapomeňte si skočit pro pivo do džbánku!

7. Vše o kypřidlech

Bez kynutého těsta by neexistovala zásadní jídla české kuchyně. Chléb, koláče ani koblihy. Základní kypřicí prostředky představí redaktorka Stáňa Moravcová.

Bonus pro Slovensko

Slovenští čtenáři mají o důvod víc, proč si koupit říjnový Apetit. Nové vydání časopisu vychází i s nákupní taškou. Vybírat můžete ze dvou barev – svěží zelené nebo elegantní šedivé. Taška se dá prát a unese i těžký nákup. Máme to ozkoušeno!

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč