Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: tažený štrúdl

Učíme se od mistra: tažený štrúdl
sdílet:
Domácí tažený štrúdl s tenkým křupavým těstem a šťavnatou náplní nemá mezi moučníky konkurenci.

Jeho příprava je přitom snazší, než si možná myslíte. Přesvědčí vás o tom šéfcukrář Tomáš Dražský, který vás naučí:
 

  • Vytáhnout těsto, aby bylo krásně tenké, ale přitom se s ním dobře pracovalo
  • Pracovat s taženým těstem a vytvářet z něj křehké vrstvičky
  • Upéct křehounký závin se šťavnatou náplní a fantasticky tenkou krustičkou


Fígle a tipy mistra cukráře na domácí tažený štrúdl přináší zářijový Apetit.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč