Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (118x)
21. 9. 2015
Makový závin
Apetit
Makový závin
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (118x)

Makový závin je nostalgickou vzpomínou na prázdniny u babičky nebo rodinné nedělní obědy. Pojďme tyto vzpomínky oživit a upéct si nadýchaný makový závin z kynutého těsta a s tou nejlepší makovou náplní. Ta totiž nerozlučně patří k české, případně středoevropské kuchyni. Aby byla maková náplň šťavnatá a vláčná, musí být mák čerstvý; práci vám usnadní hotová náplň ve vakuovém balení.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 malé záviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 malé záviny

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1404 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 144.75 g
  • Tuky 77.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(118 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jablečný štrúdl

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008