Vařte se šéfkuchařem. Vyšla novinka Jak nakupovat a zpracovávat maso

sdílet:
Takhle vypadá jarnění v redakci Apetit. Máme pro vás další knihu do kuchyně. Tentokrát jsme se pustili do masa.

Nová kuchařská kniha od Apetitu přináší všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. A k tomu ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. V jedné knize tak dostanete všechny díly oblíbeného masové seriálu pohromadě. Kuchařku si můžete koupit třeba v Apetit Shopu za 179 Kč.



Měsíc co měsíc pro vás redakce časopisu Apetit připravovala seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso. Na jeho přípravě se podílela redaktorka Katka Švejdová spolu se svérázným šéfkuchařem Václavem Fričem. Vaškovu první návštěvu během focení prvního dílu o květové špičce nikdo z redakce jen tak nezapomene. Kuchař vtrhl do redakční kuchyně jako velká voda, a ještě než si uvázal zástěru a chopil se vařečky, stihl každé redaktorce zvlášť názorně ukázat, která že partie jejího těla je vlastně ta květová špička… „Tenhle Vaškův zvyk – ukazovat lidem jednotlivé díly masa na těle – mi zůstal, i když už seriál o mase nepíšu. Ve společnosti tím budím lehké pozdvižení,“ říká se smíchem redaktorka Katka.



Během téměř tří let společně s Vaškem postupně rozporcovali pašíka od rypáčku až po ocásek a podobně naložili i s hovězím, telecím a jehněčím masem. A teď přišel čas vydat všechny díly oblíbeného seriálu pěkně pohromadě. Na 160 stranách nové kuchařské knihy najdete tipy na nákupy a to nejlepší, co se dá z obecně známých i opomíjených dílů masa uvařit. Koupíte ji například v Apetit Shopu za 179 Kč. Přejeme vám dobrou chuť!

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit