Pikantní rychlovka, kterou oceníte během všedních dní, kdy potřebujete servírovat večeři v rekordním čase, a nechce se vám pachtit s žádnými složitými pokrmy. Šmrnc mletému masu s rajčaty a špenátem dodá červená kari pasta.
Suroviny
Postup
Vydrhněte 450 g drobných brambor, rozpulte je a povařte doměkka. Slijte a dejte stranou. Mezitím rozpalte 2 lžíce oleje na velké pánvi a asi 5–6 minut smažte 1 nasekanou cibuli.
Přisypte 2 rozdrcené stroužky česneku, 450 g mletého (drůbežího) masa, zamíchejte a 5 minut smažte.
Vmíchejte 5 lžic červené kari pasty, po minutě přilijte 400 g sekaných rajčat z konzervy i s nálevem a 300 ml drůbežího vývaru.
Přikryjte a asi 20 minut vařte. Vmíchejte brambory, 150 g špenátových lístků (zmražené rozmrazte) a vše 3–4 minuty prohřívejte.
Komentáře
In reply to Dobry den, Ja jen nechapu ze… by luciepodskalsk…
Dobrý den,
děkujeme za upozornění, šotek k receptu z databáze přiřadil špatnou fotku :-D. Potvora nenechavá. Vše už by mělo být v pořádku. Ale inspirovala jste nás k novému receptu :-).
Krásný den, redakce Apetitu