0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyberte nejlepší českou restauraci - do poloviny září

víno a dekantér
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Hlasování o nejlepší podnik průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant pro rok 2015 se chýlí ke konci. Zapojte se také. Odměnou vám budou hodnotné výhry.

 

Do 15. září můžete i vy ovlivnit výsledky prestižního českého průvodce gastronomickými podniky Maurerův výběr Grand Restaurant pro rok 2015. Registrujte se na www.grandrestaurant.cz, a pak už se můžete pustit do známkování podniků, které jste navštívili. Hodnotit můžete také na svém smartphonu prostřednictvím bezplatné aplikace.

Nejaktivnější hodnotitelé z jednotlivých regionů obdrží zajímavé výhry, například degustaci pro dvě osoby nebo osobní účast na slavnostním vyhlášení TOP 10 podniků na Pražském hradě.  

Nezávislá mapa českých podniků

Publikace Maurerův výběr Grand Restaurant bude letos vydána již po devatenácté. Najdete v ní přehled nejlepších a nejzajímavějších podniků podle veřejnosti. Poprvé se objevila ještě pod názvem Gurmán. Žebříček nejlepších podniků je sestavený na základě názorů nezávislých hodnotitelů, kteří anonymně a za svoje peníze navštěvují a bodují restaurace z celé České republiky. Hodnotitelem se může stát kdokoli, kdo si zřídí profil na www.grandrestaurant.cz.

Večeře na zámku

Loňským vítězem ankety se stala středočeské restaurace Piano Nobile v zámeckém hotelu Chateau Mcely, která hodnotitele přesvědčila bezchybným jídlem, prostředím i servisem. V luxusním pětihvězdičkovém hotelu se vaří z lokálních a sezonních surovin. Šéfkuchař a jeho tým využívají například bylinky z blízkého Svatojiřského lesa, který obklopuje areál zámku.

Dalšími úspěšnými podniky loňského kola ankety Maurerův výběr Grand Restaurant byly restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a Radisson Blu Alcron. Oba podniky se díky umění svých šéfkuchařů pyšní také michelinskou hvězdou. 

Vyhlášení výsledků letošní ankety proběhne na začátku prosince tohoto roku, kdy pořadatelé představí TOP 10 restaurací.

kuchařská soutěž

Foto: archiv MauMau s.r.o.

Související články

Příprava luxusní oslavy
  • Zajímavosti

Příprava luxusní oslavy

Co: Kurz vařeníKdy: 26. 8. 2010 od 16.30Kde: Studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, BrnoZa kolik: 2300 KčInfo: www.divoka-varecka.cz ...
5 luxusních přirozeně bezlepkových dezertů
  • Tipy a triky

5 luxusních přirozeně bezlepkových dezertů

Mlsejte světoznámé dezerty, které si bez obav vychutnají i ti, kteří lepek nesmějí nebo jim jednoduše nedělá dobře. Mandle, sladký sníh, smetana, ovoce a zmrzlina – už jen samotné ingredience znějí chutně. Seženete je jednoduše, vykouzlíte...
Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit