Když slyšíte ratatouille, vybaví se vám buď krysák Remy, nebo recept na pravé francouzské zeleninové jídlo. Až si tuhle elegantní variantu ratatouille upečete, pochopíte, proč byl obávaný kritik Anton Ego ohromen...
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
NA BEŠAMEL
Na bazalkový olej
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1244 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 133 g
- Tuky 59 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.