Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jó, třešně zrály: 5 tipů, co s nimi

Máte doma košík třešní a přemýšlíte, jak je zpracovat? Zkuste některý z našich osvědčených receptů!



6. 7. 2010

Třešňová marmeláda

Jediný způsob, jak si schovat kousek léta na horší časy, je zavařit si ho do sklenice. Třešňovou marmeládu máte hotovou za pár minut a radost vám pak bude dělat u snídaně na čerstvém pečivu, v perníku, můžete ji podávat i k aromatickým sýrům nebo k masu.


 

Třešňová bublanina

Klasickou letní třešnovou partií, kterou zvládne každý,  je bublanina. Pokud do ní přidáte kefír bude ještě nadýchanější a krásně navinulá.







 

Třešňové semifreddo

V horkých dnech vás zaručeně zchladí ledové smetanové třešněmi nabité semifreddo.





 

Třešňový závin

Jablečný štrůdl se skořicí přijde vhod za sychravých podzimních dnů. Teď vyzkoušejte tuto třešňovou variantu, díky které v kuchyni zavane voňavý letní vítr.



 

 

 

Třešňové střapečky

Chcete zkusit něco originálního? Pusťte se do třešňových střapečků se zmrzlinou. Jsou o něco pracnější, ale vrátí vám to vrchovatě.

 

 

 

 

 

Související

Všechno, co potřebujete vědět o českých třešních

Třešně milují špačci, kosové i my lidé. Pro mnoho z nás jsou symbolem léta a bezstarostného dětství, kdy si je holčičky...
REKLAMA

Přidat komentář