Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jó, třešně zrály: 5 tipů, co s nimi

Máte doma košík třešní a přemýšlíte, jak je zpracovat? Zkuste některý z našich osvědčených receptů!



6. 7. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Třešňová marmeláda

Jediný způsob, jak si schovat kousek léta na horší časy, je zavařit si ho do sklenice. Třešňovou marmeládu máte hotovou za pár minut a radost vám pak bude dělat u snídaně na čerstvém pečivu, v perníku, můžete ji podávat i k aromatickým sýrům nebo k masu.


 

Třešňová bublanina

Klasickou letní třešnovou partií, kterou zvládne každý,  je bublanina. Pokud do ní přidáte kefír bude ještě nadýchanější a krásně navinulá.







 

Třešňové semifreddo

V horkých dnech vás zaručeně zchladí ledové smetanové třešněmi nabité semifreddo.





 

Třešňový závin

Jablečný štrůdl se skořicí přijde vhod za sychravých podzimních dnů. Teď vyzkoušejte tuto třešňovou variantu, díky které v kuchyni zavane voňavý letní vítr.



 

 

 

Třešňové střapečky

Chcete zkusit něco originálního? Pusťte se do třešňových střapečků se zmrzlinou. Jsou o něco pracnější, ale vrátí vám to vrchovatě.

 

 

 

 

 

Související

Všechno, co potřebujete vědět o českých třešních

Třešně milují špačci, kosové i my lidé. Pro mnoho z nás jsou symbolem léta a bezstarostného dětství, kdy si je holčičky...
REKLAMA

Přidat komentář