Doslova prostopášný pudink! Třešně v něm svůdně doplňuje tmavá čokoláda, jemně natrpklá vůně mandlového likéru a sušenky. Praktický tip: Tabulku čokolády dejte před strouháním aspoň na půl hodiny do mrazáku, aby se vám při práci neroztékala v rukou.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 503.25 kcal
- Bílkoviny 4 g
- Sacharidy 44.25 g
- Tuky 32.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006