Příprava burgerů se může zdát zdlouhavá, ale tohle je doslova rychlovka. A za půl hodiny tak můžete podávat večeři.
Suroviny
1 Na salát v misce promíchejte zelí, majonézu a limetovou šťávu. Dochuťte solí a odložte.
2 V pánvi rozpalte olej a krátce na něm orestujte cibuli, jen aby zesklovatěla. Vložte maso, opékejte ho a vařečkou rozmělňujte hrudky. Přidejte kečup, hoisin a sójovou omáčku, cukr a ocet. Opepřete a za častého míchání opékej- te asi 5 minut, aby omáčka zhoustla.
3 Bulky rozkrojte (na řezných stranách je mů- žete opéct) a na spodní stranu rozdělte maso a salát. Posypte sezamovými semínky a jarní cibulkou a přiklopte horními půlkami bulek.
NĚCO NAVÍC
Místo omáčky hoisin lze použít barbecue omáčku s trochou pálivé srirachy a špetkou koření pěti vůní.