Příprava burgerů se může zdát zdlouhavá, ale tohle je doslova rychlovka. A za půl hodiny tak můžete podávat večeři. Fantastický asijský Sloppy Joe s mletým masem a křupavým zelným salátem si vás získá.
Suroviny
Postup
Na salát v misce promíchejte zelí, majonézu a limetovou šťávu. Dochuťte solí a odložte.
V pánvi rozpalte olej a krátce na něm orestujte cibuli, jen aby zesklovatěla.
Vložte maso, opékejte ho a vařečkou rozmělňujte hrudky.
Přidejte kečup, hoisin a sójovou omáčku, cukr a ocet. Opepřete a za častého míchání opékejte asi 5 minut, aby omáčka zhoustla.
Bulky rozkrojte (na řezných stranách je můžete opéct) a na spodní stranu rozdělte maso a salát. Posypte sezamovými semínky a jarní cibulkou a přiklopte horními půlkami bulek.
NĚCO NAVÍC
Místo omáčky hoisin lze použít barbecue omáčku s trochou pálivé srirachy a špetkou koření pěti vůní.